Personal Time Management Teknikker til deprimerede mennesker

Ifølge World Health Organization , depression påvirker mere end 120 millioner mennesker på verdensplan, og i år 2020 forventes at være den næsthyppigste sygdom. Da depression påvirker koncentration og humør, mange mennesker, der lever med det ofte svært ved at få tingene gennemført, følge op med mål og administrere deres tid effektivt. Men ved hjælp af de ressourcer, omkring dig og have meget tålmodighed , bør du være i stand til at klare effektivt og bruge din tid fornuftigt at være mere produktive . Indstilling Håndterbar mål

Nedskriv dine mål for den kommende uge eller endda den næste dag, så du vil være i stand til at holde styr på, hvad du har udrettet . Når du angiver dine mål for ugen , er det vigtigt at sikre, at målene er overskuelige og realistiske.

En god tommelfingerregel ville være at lave en liste over alle de opgaver, du ønsker at opnå og derefter skalere tilbage de mål, du har sat , så de er mere overskuelige. Ved at gøre dette vil du være sikker på ikke at skuffe dig .

Trin til Achievement

Skriv i et tidsskrift eller kortlægge de forskellige måder, du kan opnå dine mål. En måde at gøre dette er at blokere bestemte perioder i løbet af dagen , når du kan fokusere på at få opgaven udført.

For eksempel, hvis du har en aftale sæt til 4:00 og det tager kun 10 minutter at ankomme , overdøve 15 eller 20 minutter bare for at sikre at du har en tid buffer til at nå det mål, du har angivet . Når du har fuldført en opgave , markere målet på din liste eller give dig selv nogle mentale ros som en form for opmuntring.
Down Time

Down tid og afslapning perioder er vigtigt for alle , især dem, der er ramt af depression og psykisk sygdom. Ned tid kan bestå af enhver periode på dagen eller ugen , hvor du fokuserer på dig selv og genvinde mental styrke og udholdenhed .

Mange mennesker vælger at gøre dette 30 minutter til en time før sengetid . Efterlade nok tid, men så du kan reflektere over dagens aktiviteter og være stolte af , hvad du har udrettet. Et par andre teknikker, som du kan bruge under nedetid er progressiv muskelafspænding og opmærksomme meditation for at hjælpe med at forberede dig selv og blive klar til næste dags eller uges mål.